Snabba leveranser och gratis frakt på alla orders över 1000 kr!

KEP Cromo Textile Glitter

7109,00 kr

KEP Cromo Textile Black, Glitter front insert, black grid

Artikelnr: N/A Kategori:

Beskrivning

KEP ITALIA

KEP Italia är en Italiensk hjälm av högsta kvalitet. Det är den säkraste hjälmen på marknaden och den enda hjälm som får säljas världen över.

Kep hjälmarna kommer i två olika storlekar på ytterskal, Medium eller Large. Man anpassar storleken genom att fästa i en innerpad. Medium skalet passar till innerpad 51 – 58 och Large skalet till innerpad 59 till 62. Innerpadden finns i oval och rund modell.
Vissa mer ovanliga modeller är beställningsvara och har en leveranstid på fyra veckor.

KEP Hjälmar testas kontinuerligt, av varje 1000 hjälmar som KEP producerar blir tio stycken slumpmässigt testade på British Standards Institute, på detta sätt är kvaliten och säkerheten garanterad.Godkänd enligt CE EN 1384 +´VG1
Ventilation: ”Air Control System” gör att man kan reglera ventilationen i hjälmen och att hjälmen alltid känns komfortabel och sval.
Fodret: Innerpadden är lätt utbytbart, vilket innebär att en större eller mindre storlek kan skapas utan att man behöva köpa en ny hjälm. Innerpadden går att tvätta i 30 grader.
Hakbandet: Hjälmen har ett patenterat fempunktsspänne, vilket gör att hjälmen inte kan åka framåt. Hakbandet är gjord av anti-allergisk och tvättbart mjukt läder och är lätt att justera.
Rengöring: KEP hjälmen levereras i en skyddande hjälmväska.

Stl M (51-58),  L (59-62)

Innerpad ingår. Skriv i meddelande rutan vilken modell: rund eller oval och vilken storlek.

Färg: svart, (andra färger på beställning)

Hjälmen har Glitter insert fram, och svart grid. Alternativt kan man beställa hjälmen med t.ex chrome grid och insert bak i glitter.

Kontakta gärna oss  om du vill veta mer om olika alternativ eller om du vill designa din hjälm efter eget önskemål.

Ytterligare information

Hjälmstorlek

M, L