Snabba leveranser och gratis frakt på alla orders över 1000 kr!

KEP Cromo Textile med Polish Inserts, Visor, Grid

5895,00 kr

KEP Cromo Textile med Polish Inserts, Visor, Frame och Grid.

Artikelnr: N/A Kategori:

Beskrivning

KEP ITALIA

KEP Italia är en Italiensk hjälm av högsta kvalitet. Det är den säkraste hjälmen på marknaden och den enda hjälm som får säljas världen över.

Kep hjälmarna kommer i två olika storlekar på ytterskal, Medium eller Large. Man anpassar storleken genom att fästa i en innerpad. Medium skalet passar till innerpad 51 – 58 och Large skalet till innerpad 59 till 62. Innerpadden finns i oval och rund modell.
Vissa mer ovanliga modeller är beställningsvara och har en leveranstid på fyra veckor.

  • Säkerhet
    KEP Hjälmar testas kontinuerligt, av varje 1000 hjälmar som KEP producerar blir tio stycken slumpmässigt testade på British Standards Institute, på detta sätt är kvaliten och säkerheten garanterad.Godkänd enligt CE EN 1384 +´VG1
  • Ventilation: ”Air Control System” gör att man kan reglera ventilationen i hjälmen och att hjälmen alltid känns komfortabel och sval.
  • Fodret: Innerpadden är lätt utbytbart, vilket innebär att en större eller mindre storlek kan skapas utan att man behöva köpa en ny hjälm. Innerpadden går att tvätta i 30 grader.
  • Hakbandet: Hjälmen har ett patenterat fempunktsspänne, vilket gör att hjälmen inte kan åka framåt. Hakbandet är gjord av anti-allergisk och tvättbart mjukt läder och är lätt att justera.
    Rengöring: KEP hjälmen levereras i en skyddande hjälmväska och med en KEP-clean putsduk, med vilken man lätt kan rengöra hjälmen.

Stl M (51-58),  L (59-62)

Innerpad ingår. Skriv i meddelande rutan vilken modell: rund eller oval och vilken storlek.

Färg: svart, marin, brun och grå

Hjälmen har polish inserts, visor och frame med grid i samma färg som hjälmen. Alternativt kan man beställa hjälmen med chrome frame/grid.

Kontakta gärna oss  om du vill veta mer om olika alternativ eller om du vill designa din hjälm efter eget önskemål.

Klicka på länken för att komma till Kep Configurator där du kan designa din egen hjälm. Klicka på ’Receive configuration’ och skicka den till oss via mail, så återkommer vi med prisuppgift.

Klicka här för att komma till Kep Configurator

 

 

Ytterligare information

Hjälmstorlek

M, L

Färg

Marin, Svart