Snabba leveranser och gratis frakt på alla orders över 1000 kr!

Prestige X-Paris W D Tabacco

36299,00 kr

Prestige X-Paris W D hoppsadel Tabacco

Artikelnr: N/A Kategori:

Beskrivning

Prestige X-Paris W D Tabacco

Prestige klassiska hoppsadel med ett helt nytt säte som gör att ryttaren kommer närmare hästen. Detta tack vare utskurna hål i bommen, som fyllts med stötdämpande material. Det gör att ryttaren kommer djupare ner i sadeln utan att ”fastna” eller bli begränsad i sin rörlighet, vilket ofta är fallet med sadlar som enbart har utskurna hål i bommen. Sadeln har även helt nya paneler med ett nytt honeycomb-material som är mycket elastiskt, det gör att det inte behövs lika mycket stoppning och panelerna blir därigenom tunnare men utan att riskera obehag för hästen. De tunnare panelerna gör också att ryttaren kommer närmare hästen. Kalvskinn, ullstoppad, små klossar fram och bak, medium-djupt säte. Går att beställa med +2 cm eller +4 cm mer framskuren kåpa. (Även +6 cm mot extra kostnad.)

Storlek: 16, 17, 18
Kåpor: S, M, L/+2cm, +4cm
Bomvidd: 29-37, omvärmningsbar
Färg: Tabacco
Stoppning: Ullstoppad (går även att få latex)
Garanti: 2år sadel/10år sadelbom
Medföljer sadelöverdrag

OBS! Hoppsadel Prestige X- Meredith DW tas hem på beställning mot 8 veckors leveranstid, om den ej finns i lager. Ej byte eller öppet köp på beställningssadlar.

Kontakta butiken om ni behöver en annan storlek, och för mer information om våra sadlar. Vi erbjuder alltid gratis sadelprovning vid köp av en ny sadel!

 

Ytterligare information

Storlek Tum

16', 17'

Välj Kåpor

M, M+2, M+4

Bomvidd

32, 33, 34