Snabba leveranser och gratis frakt på alla orders över 1000 kr!

Uhip Longjacket Kids Dark Navy

1295,00 kr

Uhip Longjacket Kids Dark Navy

Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategori:

Beskrivning

Uhip Longjacket Kids Dark Navy

Med långjackan för junioren är bylsiga täckbyxor ett minne blott i stallet. Här får barnet en lång ridjacka som sträcker sig ner och värmer låren så att favoritridbyxorna kan vara på vintern igenom. Jackan har högt sprund bak och tvåvägsdragkedja fram vilket gör att jackan kan värma både i stallet och när barnet sitter på ponnyn/hästens rygg.

På insidan sitter elastiska benband som fästes runt benen så att nederdelen av jackan ligger stilla i eventuellt vinddrag. Ärmsluten har nedfällbara ”handvärmare” som håller fingrar varma och goa vintertid. För att barnet skall synas i mörkret har finns reflexer både fram- och baksida.

Om familjen kids

Uhips plagg för de yngre ryttarna är designade med samma målsättning som plaggen för dam; att ryttare skall kunna tillbringa sin tid i stallet utan att frysa. Det kräver material som tål både kyla och varierad väderlek. Det kräver även en design som möjliggör att man kan röra sig utan att plaggen är i vägen.

Om storleken

Långjackan är tillverkad för rörelsefrihet och tänkt med en storlek som ger tillräcklig vidd för att barn skall kunna ha en fleecejacka eller liknande under. Önskar man även ha ridvästen under är det bäst att gå upp en storlek. Långjacka kids finns i storlek 130 och 140.

Måtten runt bröstryggen är:
Storlek 130: 87 cm
Storlek 140: 91 cm

Måtten runt midjan är:
Storlek 130: 80 cm
Storlek:140: 82 cm

Längden från axel och ner är:
Storlek 130: 66 cm
Storlek 140: 70 cm

Om färgen

Mörk marinblå med ljusgrå insida

 

Mer information

Storlek

130, 140