Snabba leveranser och gratis frakt på alla orders över 1000 kr!

Beris Tränsbett Comfort Soft med tongport, 7,5cm ring

679,00 kr

Beris Tränsbett Comfort Soft med tongport, 7,5cm ring

Artikelnr: 10234-7,5 soft Kategorier: ,

Beskrivning

Tränsbett Comfort Soft med tongport från Beris är ett mycket snällt och mjukt bett som uppskattas av de flesta hästar. Tungfriheten och mjukheten gör Beris bettet lätt att acceptera. Beris är nya på marknaden sedan 2013 och har riktat in sig på att göra snälla bett som inte skador hästens mun. Berisbetten används av världseliten, t.ex. av vår svenske hoppstjärna Rolf-Göran Bengtsson.

Obs: tänk på att bettskivorna gör bettet 0,5 cm mindre i hästens mun.

Storlek: 120-140

Tkocklek: 14mm

 

Bits that offer Flexibility
Beris Betten är ett icke-metall bettmärke som står för hög kvalitet. Berisbetten fyller ett gap i marknaden där mjuka bett fortfarande är ganska ovanliga. Berisbett serien innefattar många olika bett, raka och med tungfrihet, vanliga, pelham, gags, tandembett och det populära Curb Gagsbettet för hästar som blir starka och drar nedåt.
Beris är ett tyskt märke och kommer förmodligen bli ett av de största märkena i världen inom en snar framtid, tack vare bettens kvalitet, användbarhet och utförande, för att inte nämna prisnivån, vilken är överkomlig och uppskattas av både amatörer och proffs.
Berisbetten är tillverkade av högkvalitativa material, som gör att din häst tillåts att känna sig komfortabel med bettet i munnen vilket ger en mer avspänd häst, utan spänningar, oavsett gren.

Ytterligare information

Storlek

120, 150, 130, 140