Dy’on Short Chaps Original

2399,00 kr

Dyon – chapsen med livstids garanti! Dyon shortchaps Original är en snygg, skön och välsittande shortchaps från belgiske Dyón. Dyón står för kvalitet och stil och brukas av toppryttare världen över. Shortchaps original har en kraftig YKK-dragkedja samt är tillverkad av mjukaste kalvnappa. Dyon Original shortchaps när du vill ha det bästa!

Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategori:

Dy’on Short Chaps Original.

Minichaps, eller shortchaps Original från Dyon är redan en klassiker. Dyon Original shortchaps är en enormt skön och välsittande chaps med slimmad passform. Original minichaps är supersnygga, tidlösa och eleganta shortchaps i mjuk och smidig kalvnappa. Tight passform. Dyon Original shortchaps skall sitta mycket tajt i början då både resår och skinn töjer sig. Shortchapsen finns i åtta olika standardstorlekar och går dessutom att få måttändrade eller helt måttbeställda.

OBS! I tabellen har vi angett måtten du skall ha på ditt ben med en ridbyxa på, inte måttet som är på chapsen. Mät vidden runt vidaste delen av vaden och längden baktill där du vill att chapsen skall börja och sluta (ha helst en ridsko på dig).

OBS! Dyon lämnar livstids garanti på knappar, blixtlås samt materialfel i lädret (ej slitage) på sina chaps & shortchaps. Du kan även skicka ner och laga dina chaps & shortchaps på Dyon-fabriken till en mycket förmånlig peng och på så sätt förlänga livet på dem otroligt mycket.

OBS! Man kan även få enklare måttändring och helt måttbeställda utan större kostnad. Kontakta gärna oss för mer hjälp.

Färg

Brun/svart, Svart

Storlek

Lc, Lh, Mc, Mh, Sc, Sh, XL, XLc, XLh, XSc, XSh, L, M, S, XS

Liknande produkter