Snabba leveranser och gratis frakt på alla orders över 1000 kr!

Ikonic Hybrid Light Line Hoppsadel Flatseat, Brun

18475,00 kr

Ikonic Hybrid Light Line Hoppsadel Flatseat, Brun

Finns på lager

Kategorier: ,

Beskrivning

Ikonic Hybrid Light Line Hoppsadel Flatseat, Brun

Ikonics nya ’Light Line’ serie är en sadel med kalvskinn på hela översidan av sadeln och konstleder undertill. Ikonic Hybrid Light är baserad på Ikonics populära Evolution sadel, men på grund av att en del av sadeln tillverkas i hybrid läder blir det en mycket prisvärt sadel med samma komfort och känsla som Evolution modellen. Vi vill att alla ryttare ska utföra sin sport på alla nivåer genom att dra nytta av en sadel gjord av material av hög kvalitet och tekniskt
genomförd samtidigt som de förblir till ett överkomligt pris.

Denna sadel är utrustad med ett system med utbytbara block som säljs separat. Dessa fixeras med kardborreband som gör det möjligt att ändra dem eller placera dem enligt vad som är möjligt och vad ryttaren föredrar.

Den här nya sadeln är fortfarande trogen mot varumärkets vanliga särdrag! Det finns fortfarande vårt lätt utbytbara koppjärn, paneler som kan fyllas på med naturlig ull för perfekt justering, stora paneler för att fördela trycket, integrerade underflikar
inklusive utskärning för att förbättra sidokontakten, ett brett 3-punktsband som möjliggör fördelning av grepp för att placera sadeln på rätt sätt, en bred öppning vid manken för att  undvika ”tryck”.

Detta är en sadel du kan välja många olika val: såsom storlek på kåporna i standard eller stor, sätesdjup i extra flatseat, flatseat och medium-djupt, paneltjocklek tunn, standard eller tjock och kloss-storlekar i standard eller stor.
Även färg på passpoalen går att välja mellan beige, rosa, ljusblå, marinblå, grå, röd, svart lack och brun lack. Eller dem kommer i samma läder som sadeln.
Finns i storlekarna 16,5″ 17″ 17,5″ och 18″ i färgerna svart och Havanna
Kontakta oss för mer information.

Denna sadel som finns för omgående leverans (obs på bilden visas med beige passpoaler!)

Storlek: 17″
Bomvidd: M (går att ändra)
Paneler: Tunn
Storlek kåporna: Standard med standard klossar fram och bak (går att ändra)
Färg: Brun med passpoaler i samma läder
Säte: Flatseat