Snabba leveranser och gratis frakt på alla orders över 1000 kr!

Ikonic Hybrid Light Line Hoppsadel, Ponny

15300,00 kr

Ikonic Hybrid Light Line Hoppsadel, Ponny

Artikelnr: N/A Kategorier: ,

Beskrivning

Ikonic Hybrid Light Line Hoppsadel, Ponny

En utmärkt sadel för barn!

storlekar 15″, 15,5, och 16″ och går att välja olika färger på pipningen.

Vår hybrid ponnysadel är tekniskt baserad på ponny sadeln från evolution linjen.
Därför drar denna sadel nytta av alla förbättringar av ”Evolution” ponny sadel, bommen är smalare vilket gör att barnen kan komma ner mer in i sadeln, kåporna är mjuka så att barn kan få mer kontakt och grepp.

Syftet med sadeln är verkligen att hjälpa barn att hitta sin position samtidigt som de kan slappna av, vilket hjälper dem resten av livet som ryttare.
Vi vill att alla ryttare ska utföra sin sport på alla nivåer genom att dra nytta av en sadel gjord av material av hög kvalitet och tekniskt genomförd samtidigt som de förblir till ett överkomligt pris.

Denna sadel är utrustad med ett system med utbytbara block som säljs separat. Dessa fixeras med kardborreband som gör det möjligt att ändra dem eller placera dem enligt vad som är möjligt och vad ryttaren föredrar.

Ikonics nya ’Light Line’ serie är en sadel med kalvskinn på hela översidan av sadeln och konstleder undertill. Ikonic Hybrid Light är baserad på Ikonics populära Evolution sadel, men på grund av att en del av sadeln tillverkas i hybrid läder blir det en mycket prisvärt sadel med samma komfort och känsla som Evolution modellen.

Den här nya sadeln är fortfarande trogen mot varumärkets vanliga särdrag! Det finns fortfarande vårt lätt utbytbara koppjärn, paneler som kan fyllas på med naturlig ull för perfekt justering, stora paneler för att fördela trycket, integrerade underflikar
inklusive utskärning för att förbättra sidokontakten, ett brett 3-punktsband som möjliggör fördelning av grepp för att placera sadeln på rätt sätt, en bred öppning vid manken för att  undvika ”tryck”.

Detta är en sadel du kan välja många olika val: såsom storlek på kåporna i standard eller stor, sätesdjup i extra flatseat, flatseat och medium-djupt, paneltjocklek tunn, standard eller tjock och kloss-storlekar i standard eller stor.
Även färg på passpoalen går att välja mellan beige, rosa, ljusblå, marinblå, grå, röd, svart lack och brun lack. Eller dem kommer i samma läder som sadeln.
Finns i storlekarna 15″ 15,5″ och 16″ i färgerna svart och brun (Havanna)
Kontakta oss för mer information eller om ni vill beställa. Leverans ca 4-5v.

Storlek: 15″ 15,5 16″
Bomvidd: M (går att ändra)
Paneler: Tunn, standard och tjock
Storlek kåporna: Standard och framskuren
Färg: Brun, svart
Säte: Flatseat, halv-djupt

Bomvidder: Dessa koppjärn går att köpa separat:

XN = Extra Small = 67° – 70°
N = Small = 72° – 75°
M = Medium = 77° – 80°
MW = Medium Wide = 82° – 85°
W = Wide = 87° – 90°
XW = Extra Wide = 92° – 95°
XXW = Extra Extra Wide = 97° – 100°

Ytterligare information

Färg

Brun, Svart

Storlek

15,5", 15", 16"