Snabba leveranser och gratis frakt på alla orders över 1000 kr!

KEP Cromo Smart

3499,00 kr

KEP Cromo Smart

KEP Cromo Smart är en prisvärt variant på de populära KEP hjälmen. Hjälmen har samma höga säkerhets-standard som alla andra KEP hjälmar, dock med en något förenklat ventilations-system.

Artikelnr: N/A Kategori:

Beskrivning

KEP Cromo Smart ridhjälm för den som söker den typiska italienska KEP-looken, samtidigt som man vill ha KEPs säkerhetsstandard, kombinerat med ett bra pris.

KEP Italia är en Italiensk hjälm av högsta kvalitet. Det är den säkraste hjälmen på marknaden och den enda hjälm som får säljas världen över.

Kep hjälmarna kommer i två olika storlekar på ytterskal, Medium eller Large. Man anpassar storleken genom att fästa i en innerpad. Medium skalet passar till innerpad 51 – 58 och Large skalet till innerpad 59 till 62. Innerpadden finns i oval och rund modell.

  • Säkerhet
    KEP Hjälmar testas kontinuerligt, av varje 1000 hjälmar som KEP producerar blir tio stycken slumpmässigt testade på British Standards Institute, på detta sätt är kvaliten och säkerheten garanterad.Godkänd enligt CE EN 1384 +´VG1
  • Fodret: Innerpadden är lätt utbytbart, vilket innebär att en större eller mindre storlek kan skapas utan att man behöva köpa en ny hjälm. Innerpadden går att tvätta i 30 grader.
  • Hakbandet: Hjälmen har ett patenterat fempunktsspänne, vilket gör att hjälmen inte kan åka framåt. Hakbandet är gjord av anti-allergisk och tvättbart mjukt läder och är lätt att justera.
    Rengöring: KEP hjälmen levereras i en skyddande hjälmväska.

Stl M (51-58),  L (59-62)

Innerpad ingår. Skriv i meddelande rutan vilken modell: rund eller oval och vilken storlek.

Färg: svart, marin

Hjälmen har en grid i samma färg som hjälmen.

 

Ytterligare information

Färg

Marin, Svart

Hjälmstorlek

M, L