Snabba leveranser och gratis frakt på alla orders över 1000 kr!

Uhip Longjacket Junior Dark Navy

1595,00 kr

Uhip Longjacket Junior Dark Navy

Artikelnr: N/A Kategori:

Beskrivning

Uhip Longjacket Junior Dark Navy

Med långjackan för junioren är bylsiga täckbyxor ett minne blott i stallet. Här får barnet en lång ridjacka som sträcker sig ner och värmer låren så att favoritridbyxorna kan vara på vintern igenom. Jackan har högt sprund bak och tvåvägsdragkedja fram vilket gör att jackan kan värma både i stallet och när barnet sitter på ponnyn/hästens rygg.

På insidan sitter elastiska benband som fästes runt benen så att nederdelen av jackan ligger stilla i eventuellt vinddrag. Ärmsluten har nedfällbara ”handvärmare” som håller fingrar varma och goa vintertid. För att barnet skall synas i mörkret har finns reflexer både fram- och baksida.

Om familjen junior/kids

Uhips plagg för de yngre ryttarna är designade med samma målsättning som plaggen för dam; att ryttare skall kunna tillbringa sin tid i stallet utan att frysa. Det kräver material som tål både kyla och varierad väderlek. Det kräver även en design som möjliggör att man kan röra sig utan att plaggen är i vägen.

Om storleken

Långjackan är tillverkad för rörelsefrihet och tänkt med en storlek som ger tillräcklig vidd för att junioren skall kunna ha en fleecejacka eller liknande under. Önskar man även ha ridvästen under är det bäst att gå upp en storlek. Jacka junior finns i storlek 140, 150 och 160.

 

Jackan får betyg 4/10 i Regntäthet och 6/10 i Värmeförmåga

 

 

Klicka på länken för att komma till storlekstabellen:

https://uhip.se/kundservice/storleksguide

Om färgen

Klassisk mörk marinblå med silvergrå insida

Ytterligare information

Storlek

150, 140, 160