Snabba leveranser och gratis frakt på alla orders över 1000 kr!

Sprenger Satinox Eggbett 3-delat

649,00 kr

Sprenger Satonix eggbett med tredelad mundel.
Ett nytt bett i Sprenger familjen, högkvalitativt anatomiskt formade bett gjorda av rostfritt stål.

Artikelnr: N/A Kategorier: ,

Beskrivning

Sprenger Satinox Eggbett med tredelad mundel

Sprenger Satinox bett är ett nytt bett i Sprenger familjen. Det är högkvalitativt anatomiskt formade bett gjorda av rostfritt stål.

Jämfört med tidigare tillgängliga modeller i den lägre prisklassen kännetecknas de av utmärkt bearbetning och beprövad materialkvalitet. Det matta delen på munstycket ger med sin matta yta ett elegant intryck och ger en behaglig känsla på tungan för din häst. På grund av sin böjda form ger Satinox-bits gott om plats för tungan. De säkerställer ett jämnt tryck och ger en direkt och exakt effekt. Satinox-sortimentet erbjuder ett omfattande urval av modeller för alla typer av hästar, grenar och träningsnivåer, vilket skapar ett intressant bassortiment. Munstyckena finns i enkel- och dubbelledade eller som Mullen Mouth bett. Till dressyrryttare finns det även weymouths (kandar) och Bridongbett.

Med Sprenger Satinox får du alla kända fördelar från Sprenger bett till ett förmånligt pris. Dessutom funkar Satinox väldigt bra för många olika hästar.

Produkt info:
Ett tre-delat bett med fasta ringar.

Tjocklek: 14mm.
Material: Stainless steel.

Bettprovning: Behöver du hjälp med bett så får du gärna kontakta oss för tidsbokning eller info.
Hos oss får ni prova köpta bett i max en vecka (gäller ej läderbett!) Kolla under fliken köpvillkor/öppet köp och returer för mer info eller ring oss så berättar vi mer.

Ytterligare information

Storlek

11,5, 12,5, 13,5